Kultur

Glud Museum åbner for forårssæsonen med ny særudstilling om Palsgaard Sommerspil

Foto: Glud Museum

På Glud Museum har foråret gjort sit indtog, knopperne står klar til at springe ud, påskeliljerne nikker med hovederne i solen og museet er klar med et spændende program for den nye sæson. 

“Vi har set frem til igen at kunne præsentere et fuldt program med masser af oplevelser og arrangementer efter et par år præget af restriktioner,” udtaler formidlingsinspektør Christina Faurskov og fortsætter: 

”Med en ny særudstilling og arrangementer som Dyrenes dag, Benzin og broderi og Bedsteforældre dag bliver det et forår med rig mulighed for at få fantastiske oplevelser med hele familien på museet.”

Lørdag d. 9. april åbner museets nye særudstilling Palsgaard Sommerspil i 50 år.

Sommerspillene har siden 1972 haft hjemme i de smukke omgivelser ved den gamle herregård. Det er frivillige kræfter, der de sidste 50 år har knoklet for at kunne stable syngespil og musicals på benene. Med udstillingen kan man tage på tur gennem de mange forestillinger, der er opført på Palsgaards stemningsfulde scene. Her kan man opleve storslåede kostumer, høre deltagere og instruktør fortælle anekdoter og komme med bag kulisserne på det store arbejde, der ligger bag.

Oplev den nye særudstilling indtil d. 30. oktober 2022.

Kommentarer