Juelsminde

Høst- og Markedsdage på Glud Museum d. 6. og 7. august

Foto: Glud Museum

Oplev Høst- og markedsdagene på Glud Museum d. 6. og 7. august kl. 10.00-17.00.

Kornet vejrer på marken, solen skinner og høsten skal i hus. På Glud Museum kan man komme med til den gamle danske høst, hvor høstoptoget med hestevognen i front snor sig afsted til marken med musik og sang. I marken går folket roligt frem med svingende leer, mens kvinderne samler kornet i neg.

På markedspladsen kan man opleve gøgl og sjove aktiviteter, når gøgleren Halvbjørn Hanegal lægger vejen forbi museet og laver numre. På legepladsen og ved børneaktiviteterne kan børn og barnlige sjæle slå sig løs med bl.a. stylter, børnetraktorer og kreative sysler.

Besøg Badensminde og kig ind i stuerne, når forberedelserne til det store høstgilde går i gang. Oplev den gode stemning i de historiske bygninger, hvor de arbejdende værksteder viser deres kunnen og gør jer klogere på deres håndværk og håndarbejde.

Gå også på opdagelse i de mange spændende markedsboder, hvor man kan købe alt fra smukt, hjemmelavet kunsthåndværk til honning og hjemmestrik.

Når bentøjet bliver ømt af at gå rundt på det store område, er der mulighed for at slå sig ned i det store markedstelt og ved madboden, hvor der sælges frokost, øl, vand, kaffe og kage.

Kom til to festlige og hyggelige dage, hvor museet byder til fest med høst, leg og lagkage.

Kommentarer