112

Nærpolitistation i Hedensted indvies

Foto: Kim Matthäi Leland

Mandag den 13. juni kan Sydøstjyllands Politi indvie den nye nærpolitistation i Hedensted. Åbningen markeres officielt med deltagelse af justitsminister Mattias Tesfaye, borgmester Ole Vind (V) og politidirektør Jørgen Abrahamsen, ligesom borgerne er meget velkomne til at kigge ind på dage

I de seneste måneder har der været håndværkere i gang med at omdanne Stationsvej 5 i Hedensted til en ny nærpolitistation. Nu er alt klart til, at nærpolitiarbejdet kan flytte ind, og alle er velkomne, når Sydøstjyllands Politi mandag den 13. juni mellem 13.30 og 15.00 indvier lokalerne.

”Vi har virkelig set frem til at åbne nærpolitistationen i Hedensted, for det har taget tid at finde det rigtige sted, og at få ombygningen gennemført,” siger politidirektør Jørgen Abrahamsen. ”Men nu er vi klar, og vi glæder os rigtigt meget til selve indvielsesdagen, hvor justitsminiser Mattias Tesfaye kommer og klipper snoren, og hvor borgerne også er meget velkomne til at kigge forbi. Vi glæder os måske endda endnu mere til at komme i gang med arbejdet ud fra de nye rammer med den nye slagkraft, som flere nærbetjente vil betyde. Hedensted by og kommune er et godt og sikkert og trygt sted at bo, men vi kan altid i fællesskab gøre det gode endnu bedre, og det glæder vi os til,” slutter Jørgen Abrahamsen. 

I Sydøstjyllands Politikreds har der altid været politi lokalt i mange af politikredsens bysamfund. Hele 16 lokalpolitiassistenter er spredt ud i nærområderne, så borgerne har adgang til både det kredsdækkende og døgnbemandede politi med Vagtcentral, patruljetjeneste, Servicecenter og Efterforskningscenter m.v., og til et helt nært politi. 

Tilstedeværelsen af et nært politi bliver dog nu yderligere forstærket, idet tilstedeværelsen i Hedensted øges mandskabsmæssigt til ni betjente og én leder, der fremover vil servicere hele Hedensted Kommune. 

På den nye nærpolitistation vil man kunne møde både nye og ’gamle’ ansigter blandt nærbetjentene. Den nye leder er politikommissær Jesper Julian Christensen, der skifter stilling inden for Patruljecenter Nord – fra Horsens og til Hedensted for at hjælpe den nye nærpolitistation godt i gang med arbejdet. 

Program for åbningen af nærpolitistationen 

Kl. 13:30-13:45

Vi starter med en kop kaffe eller en is og gør klar til justitsminister Mattias Tesfaye ankommer kl. 13.45 

Kl. 13.45

Ankomst og modtagelse ved politidirektør Jørgen Abrahamsen, lederen af nærpolitistationen Jesper Julian Christensen og borgmester Ole Vind (V)

Kl. 13.50 – 14.00

Justitsministeren klipper snoren og derefter korte taler fra ministeren, politidirektøren og borgmesteren i Hedensted. Stationen er nu officielt indviet

Kl. 14.00 – 14.15

Rundvisning af justitsminister Mattias Tesfaye og møde med nærbetjentene undervejs. Pressen er velkommen til at følge med

Kl. 14.15 – 14.25

Møde med den lokale presse og derefter en kort spadseretur i området med nogle nærbetjente

Kl. 14:30

Afgang for justitsministeren

Det samlede arrangement fortsætter til kl. 15:00, og borgere er velkomne til også at tage en rundtur på den nye nærpolitistation, få en snak og bl.a. se politikørertøjer m.v., som vil være daglige redskaber for nærbetjentene.

Kommentarer